CLP en Verleye Schoonmaak in het Schoonmaak België E-journaal van 28 februari 2018

Het nieuws van de fusie tussen Verleye Schoonmaak en CLP is nu ook te lezen in een artikel van het Schoonmaak België E-Journaal.

Sinds Cleaning Professional in oktober 2015 het schoonmaakbedrijf Verleye uit Brugge overnam, werkten deze twee  reeds zeer intensief samen. Vanaf januari 2018 vond tussen het moederbedrijf Cleaning Professionals en Verleye een fusie plaats en is de officiële naam vanaf nu Cleaning Professionals.

“In het straatbeeld zal de naam Verleye, weliswaar in combinatie met Cleaning Professionals, zichtbaar blijven. Evenals de medewerkers die dezelfde blijven en het kantoor aan de Hoge Hul in Brugge dat voor deze regio onze uitvalsbasis blijft”, meldt Marco Apers, gedelegeerd bestuurder van Cleaning Profesisonals.

De fusie tussen Veleye schoonmaakbedrijf en Cleaning Professionals zal voor de klant nauwelijks merkbaar zijn. Apers: “Voor hen veranderd het btw-nummer en de naam op de factuur. Verder blijft alles bij het oude. Dezelfde medewerkers aangevuld met een aantal nieuwe collega’s van Cleaning Professionals zullen de diensten waarborgen.

Door de fusie groeit Cleaning Professionals naar een totaal personeelsbestand van ruim 450 medewerkers. Apers tot slot: “In West -Vlaanderen zijn we nu met  150 medewerkers en met vestigingen in Oostende, Wevelgem en Brugge zitten we dus altijd in de buurt van onze klanten en onze medewerkers. We zullen nog beter in staat zijn om onze missie Met glans de beste willen zijn te realiseren.

21 -02-2018

Verleye Schoonmaak en Cleaning Professionals fuseren

Wat betekent dit? 

In oktober 2015 werd Verleye Schoonmaak uit Brugge overgenomen door Cleaning Professionals en sindsdien werken deze twee zeer intensief samen.

Vanaf januari 2018 vond de fusie plaats tussen het moederbedrijf Cleaning Professionals en Verleye Schoonmaak. Verleye Schoonmaak gaat nu voortaan onder de officiële naam Cleaning Professionals verder. In het straatbeeld zal de naam Verleye Schoonmaak, weliswaar in combinatie met Cleaning Professionals, zichtbaar blijven. Net zoals de medewerkers en het kantoor aan de Hoge Hul te Brugge hetzelfde blijven en voor deze regio onze uitvalsbasis zal blijven. 

Wat blijft hetzelfde?

De fusie tussen Verleye Schoonmaak en Cleaning Professionals zal voor de klant nauwelijks merkbaar zijn. Met uitzondering van het veranderde BTW-nummer en de naam op de factuur, zal alles bij het oude blijven. En dat is mooi!

Dezelfde medewerkers aangevuld met een aantal nieuwe collega’s van Cleaning Professionals zullen de diensten waarborgen en de vertrouwde service verlenen.

Door deze fusie ontstaat in West-Vlaanderen een groter en sterker schoonmaakbedrijf met ruim 150 medewerkers en vestigingen in Oostende, Wevelgem en Brugge.

We zitten dus altijd in de buurt van onze klanten en onze medewerkers zullen nog beter in staat zijn om onze missie “ met glans de beste" te willen zijn, in te vullen.

17-3-17

Website in een fris nieuw kleedje

Verleye Schoonmaak wil met zo’n 300 medewerkers in Oost- en West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Antwerpen een voortrekkersrol blijven spelen in de schoonmaaksector. Met deze vernieuwde en opgefriste website – met een duidelijke navigatie en heldere informatie – willen we die ambitie nog eens onderstrepen.    

 

Meer weten over ons bedrijf? Neem contact met ons op!

23-04-2017

Hoe de risico's van besmetting bij grieppandemie te verminderen door preventieve schoonmaak.

Preventief schoonmaakprogramma bij griep

Griep verspreidt zich met name door de overdracht van het virus via de mond en speeksel. Het opstellen van een goed hygiëne plan is dan ook een van de eerste maatregelen die bedrijven kunnen nemen om besmetting tegen te gaan. Dit plan moet onderdeel zijn van een continuïteitsplan dat ieder bedrijf dient te maken in voorbereiding op de pandemie.

 

Bij Verleye Schoonmaak zijn we inmiddels voorbereid op de griep en kunnen we bedrijven helpen met het opstellen van een hygiëneplan. Onderdeel daarvan is het verhogen van de schoonmaakfrequentie in de kritische ruimten in uw bedrijf. Tevens worden kritische opppervlakken zoals deurklinken, kranen, keukens, en sanitair regelmatig gedesinfecteerd.

Wilt U meer weten over onze speciale aanpak en hoe u de risico’s voor uw bedrijf kunt beperken neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op 050 35 69 73.

Voor meer en actuele informatie kunt u terecht op onderstaande site.

 

www.influenza.be 

 

Voor verdere informatie kunt u ook bellen met 0800 99 777