“Onze klanten zijn onze beste propagandisten”

Deze uitspraak werd in 1961 reeds gedaan door Dhr Verleye sr die in dat jaar zijn schoonmaakbedrijf oprichtte. Ontstaan vanuit zijn schildersbedrijf waar regelmatig door tevreden klanten de vraag gesteld werd of men er ook de schoon-maakwerken kon bij nemen.

Toen in 1985 zoon Jan het schoonmaakbedrijf van zijn vader overnam was dat ondertussen uitgegroeid tot een niet te missen regionale schoonmaakorganisatie die actief was in Brugge en omstreken. Jan bouwde het bedrijf daarna verder uit en was mede een van de voorlopers in de professionalisering van de schoonmaaksector. Eigenzinnig, trots op het vak en zijn medewerkers maakte hij van Verleye Schoonmaak een bedrijf dat “ Wereldberoemd” was in Brugge .

In 2015 werd het bedrijf overgelaten aan Cleaning Professionals, een groep met dezelfde normen en waarden die ook voor Jan zo belangrijk waren. Jan is sinds 2015 met pensioen maar als adviseur nog betrokken en regelmatig op het bedrijf aanwezig.

 

Meer weten over ons bedrijf? Neem contact met ons op!

Missie & visie

 

"Met glans de beste in de regio Brugge...dat is onze absolute ambitie"

 

Goed personeelsbeleid

Tevreden medewerkers zijn gemotiveerde medewerkers en gemotiveerde medewerkers zorgen voor kwaliteit. Zo simpel is het. En dus volgen wij correct onze cao, en zorgen wij voor een werkomgeving waarin respect en aandacht voor elkaar als medewerker en collega centraal staat.

Interesse om bij ons te komen werken? Check hier onze vacatures!

 

Milieuzorg

Verleye Schoonmaak probeert met een efficiënte organisatie mee het mobiliteitsprobleem aan te pakken. Daarnaast proberen wij zo veel mogelijk te werken met biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen en recupereerbare producten.

  

Streven naar topkwaliteit

Bij Verleye Schoonmaak willen we onze klanten verrassen, dag na dag! Met een perfecte schoonmaakservice uiteraard, maar we willen nog een stap verder gaan. Afspraken worden nagekomen, er wordt naar u geluisterd en met u meegedacht en bovenal wordt er duidelijk en vriendelijk gecommuniceerd door medewerkers die trots zijn op hun vak en op wat ze dagelijks presteren.

 

Ontdek hier ons dienstenaanbod!